Warcraft III Reforged

Warcraft III Reforged - Warcraft 3 - Copyright Blizzard Shop
Warcraft III Reforged - Warcraft 3 - Copyright Blizzard Shop

Warcraft III Reforged släpptes nyligen men kritiken har varit hård

När Blizzard Entertainment släppte Warcraft III Reforged, en moderniserad utgåva av det kultförklarade spelet från 2002 så väntade hård kritik från spelvärlden.

Enligt spelrecensionssajten Metacritic har Warcraft III Reforged fått ett bottenbetyg på 0.5/10 av över 27000 recensenter och ett Meta score på 60 baserat på 29 kritikers recensioner, vilket ger spelet ett av spelhistoriens lägsta betyg någonsin.

PC Gamer’s Fraser Brown konstaterar att Reforged fortfarande är ett spektakulärt spel i sin kärna men är plågat av buggar, avsaknad av funktioner och dåliga designval som ett onödigt klumpigt användargränssnitt.

Den främsta kritiken mot spelet har varit frånvaron av de funktioner som Blizzard Games utlovat, tekniska problem, förändringar gentemot original spelens gränssnitt och utöver det diverse grafiska förändringar och försämrade spelupplevelser något som en del fans upplevt som otillräckligt eller till och med försämrat spelet.

Jag har själv inte hunnit prova spelet ännu men jag kommer nog göra det inom en snar framtid, jag har verkligen uppskattat spelserien Warcraft från Blizzard Entertainment och vem vet, det kanske kommer en patch som fixar det som spelet har kritiserats för?

Vad är Warcraft III Reforged?

Warcraft 3 Reforged är en omarbetad utgåva av realtids strategispelet Warcraft 3 Reign of Chaos och expansionen Warcraft 3 The Frozen Throne som släpptes 2002.

Warcraft 3 Reforged släpptes den 28:e januari 2020 med förbättrad grafik, nya kampanjer och stöd för Battle.net.

Warcraft III Reforged
Warcraft III Reforged – Warcraft 3 – Copyright Blizzard Entertainment

Lite fakta om spelet

  • Utvecklare: Blizzard Entertainment
  • Släpptes: 28 januari 2020
  • Genre: Real Time Strategy
  • Antal spelare: Singel, Multi, Online
  • Plattform: Windows PC, Mac OS

Se nedanstående klipp från YouTube för att se hur spelet har utvecklats från 2002.

WarCraft 3 vs Warcraft 3 Reforged (The Culling Mission) på YouTube

Följ mig på Twitter

Tillbaka till startsidan

Bits n Bytes rekommenderar följande sponsrade länkar:

Om du vill spara och investera pengar, välj Avanza Bank, jag har varit kund där sen tidigt 2000-tal som privatperson och sen 2018 som företag.

När du behöver ett riktigt bra webbhotell, välj Loopia, jag har använt det sen tidigt 2000-tal själv både som privatperson och företagare.

Vill du komma igång med affiliate marketing snabbt, skaffa ett konto hos Adrecord och du är igång på nolltid med bra annonsörer.

 

Om Bits & Bytes 56 artiklar
Välkommen till min personliga blogg - Bits n Bytes - där jag skriver artiklar om ämnen som intresserar mig privat som affiliate marketing, aktier, fonder, kryptovalutor, sökmotoroptimering, teknik, webbdesign och WordPress. Bits n Bytes är en aktie och fondamatör med ett intresse för affiliate marketing, kryptovalutor och teknik i största allmänhet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.