Eve Online DDoS attack januari 27-28 2020

Eve Online DDoS attack januari 27-28 2020

Eve Online DDoS attack januari 27-28 2020

CCP gick ut på sitt Twitter konto Eve Status den 27:e januari 2020 och meddelade pågående DDoS attack mot Eve Online Tranquilitys servrar och nätverk som påverkar stabiliteten i spelandet.

Pågående DDoS attack mot CCP och Eve Online påverkar spelande.

Eve Online DDoS attack januari 2020
Eve Online DDoS attack januari 27-28 2020

DDoS attacken märks fortfarande idag, 2020-02-02, med inloggningssvårigheter och chatt-servrar som inte fungerar som de ska. Spelare rekommenderas att ta det försiktigt i spelet för att undvika förluster av skepp, utrustning och modifikationer.

En av korporationerna jag spelar med rapporterar även problem med instant war declaration där man vanligtvis har 24 timmar på sig innan man hamnar i aktivt krigsläge men där krigshandlingen nu är omedelbar vilket givetvis kan ha en negativ inverkan på spelandet ifall man inte är rustad för krig eller sugen på att delta.

Har man förlorat sitt skepp på grund av DDoS attacken mot Eve Online kan man skicka ett meddelande till supporten och skapa en help ticket och förklara läget så kan man, om man har tur, återfå sitt skepp och förlorad utrustning.

Som vanligt, flyg säkert!

Spela Eve Online med mig
Börja spela Eve Online med min länk så får du 1 miljon skill-points att börja med

Spela Eve Online med mig och få 1 miljon skill-points till din nya karaktär

Eve Online är ett datorspel i rymdmiljö i MMORPG-genren. Spelet skapades av isländska CCP Games (tidigare Crowd Control Productions) redan 2003 och har miljontals spelare världen över.

Spelet kräver ingen avancerad dator men gör sig bäst med ett bättre grafikkort och en skarpare CPU. Spelet kan spelas i Windows, Mac OS och Linux.

Skaffa ett konto du med och spela Eve Online med mig och många andra spelare, vem kan motstå lasrar och rymdskepp?

Klicka på länken för att börja spela Eve Online med mig

Läs mer om DDoS attacken på Eve Onlines webbsida

Tillbaka till startsidan

Om Bits & Bytes 45 artiklar
Välkommen till min personliga blogg - Bits n Bytes - där jag skriver artiklar om ämnen som intresserar mig privat som affiliate marketing, aktier, fonder, cryptovalutor, webbdesign, sökmotoroptimering och Wordpress. Bits n Bytes är en aktie och fondamatör med ett intresse för affiliate marketing, cryptovalutor och teknik i största allmänhet. Offline så beskriver jag mig som en amatörkock, chiliodlare och storkonsument av hipster-öl.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.