Diablo 2: Resurrected till PC och konsol under 2021

Diablo 2: Resurrected till PC och konsol under 2021

Diablo 2: Resurrected till PC och konsol under 2021

Diablo 2: Resurrected till PC och konsol under 2021 var budskapet från Blizzcon under natten till lördagen den 20 februari 2021.

Diablo 2: Resurrected till PC och konsol under 2021

Äntligen har den omtalade remastern utannonserats

FragZone var tidigt ute och täckte nyheten och väcker frågan ifall Diablo 2: Resurrected ska kallas för en remaster eller en remake då det i grund och botten är den över 20 år gamla koden som trots Blizzards nya 3d-spelmotor får spelet att rulla.

Jag spenderade åtskilliga timmar med Diablo 2 och Diablo 2: Lord of Destruction när det kom för över 20 år sedan och har sen dess dammat av spelet med jämna mellanrum.

Diablo 2: Resurrected till PC och konsol under 2021, Remastrad Assassin och Succubus.
Remastered Assassin och Succubus

Vad vi kan se fram emot är 3D-grafik, 4K-upplösning, högre bilduppdatering, remastrat ljud samt en del spännande nymodigheter.

Utöver den uppgradering som spelmotorn fått så ska möjligheten att skifta mellan gamla och nya grafiken finnas för de som vill uppleva spelet så som det spelades för 20 år sedan.

Diablo 2: Resurrected till PC och konsol under 2021. Ängeln Tyraels vingar från originalet.
Diablo 2 remaster reuses Tyrael’s wings from the original 3D model

Andra utannonserade nyheter ska vara en auto-looting samt delad loot stash för alla ens karaktärer, vilket underlättar för alla som minns hur omständligt det var att alltid ha en mula inloggad för att spara på alla bra att ha saker man plockade upp.

Äger du spelet på flera plattformar ska du dessutom kunna spela samma karaktärer på dem, det är ännu inte klart vilka plattformar det kommer inkludera.

Spelet förväntas släppas någon gång under 2021 till PC, Nintendo Switch, PS4/5, Xbos Series X/S och Xbox One.

Diablo 2: Resurrected till PC och konsol under 2021

Länkar relaterade till Diablo 2: Resurrection

Klicka här för gameplay på Youtube

Klicka här för en uppskalad 4K-version av trailern

Klicka här för den officiella webbplatsen

Tack för din läsning!

Följ mig på Twitter

Tillbaka till startsidan

Besök min profil på InstaLinks.se

Bits n Bytes rekommenderar följande sponsrade länkar:

Om du vill spara och investera pengar, välj Avanza Bank, jag har varit kund där sen tidigt 2000-tal som privatperson och sen 2018 som företag.

När du behöver ett riktigt bra webbhotell, välj Loopia, jag har använt det sen tidigt 2000-tal själv både som privatperson och företagare.

Vill du komma igång med affiliate marketing snabbt, skaffa ett konto hos Adrecord och du är igång på nolltid med bra annonsörer.

 

Om Bits & Bytes 56 artiklar
Välkommen till min personliga blogg - Bits n Bytes - där jag skriver artiklar om ämnen som intresserar mig privat som affiliate marketing, aktier, fonder, kryptovalutor, sökmotoroptimering, teknik, webbdesign och WordPress. Bits n Bytes är en aktie och fondamatör med ett intresse för affiliate marketing, kryptovalutor och teknik i största allmänhet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.