Test av PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS

Test av PowerWalker VI 650 SHL LCD

Test av PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS

Test av PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS med en Windows 10 PC och den medföljande övervakningsprogramvaran WinPower från tyska företaget BlueWalker.

Uppackning av PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS-enheten

Jag vet inte att det är min grej att göra unboxing-videos men jag ville passa på och testa när jag ändå hade en artikel på gång om UPS-enheten PowerWalker VI 650 LHS LCD.

En video med uppackning (unboxing) av PowerWalker VI 650 SHL LCD

Detta är min allra första unboxing-video, den är på svenska och hela 4 minuter lång, och även den första video jag lägger upp på min Youtube-kanal.

Test av UPS PowerWalker VI 650 SHL LCD

UPS-enheten PowerWalker VI 650 SHL LCD som jag köpt från Dustin är nu uppackad och står på laddning på min arbetsbänk och nästa steg är att ladda ned WinPower från PowerWalkers webbsida.

Nedladdning av WinPower för PowerWalker UPS

Själva nedladdningen av WinPower var så okomplicerad som man kan förvänta sig, i samband med installation kom en varning om att programmet inte känns igen men den klickade jag mig förbi och under installationen efterfrågas ett serienummer som finns på nedladdningssidan för WinPower hos PowerWalker.

Installation av WinPower för PowerWalker UPS

Med WinPower installerat och klart så efterfrågas lösenord för administratör, och en snabb googling senare så ser jag att det är Administrator med stort A som är WinPower default password.

Koppla in PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS-enhet till PC med Windows 10

Med WinPower igång så ansluter jag min PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS-enhet till min PC med Windows 10 och väljer Auto Detect Device och där dök den upp i listan med batteriindikator och allt.

Nästa steg bli att testa så den fungerar och stänger ned datorn när jag bryter strömmen till den.

Funktionstest av PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS

Jag har nu anslutet min testdator till min PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS-enhet och den i sin tur till en skarvdosa med strömbrytare så jag kan simulera ett strömavbrott på ett enkelt sätt.

Dags att se om WinPower gör sitt jobb och skickar ett shutdown-kommando till min testdator med Windows 10.

Jag slår av min skarvdosa så min PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS endast går på sin egen batteridrift och så långt allt väl.

Jag får göra lite olika konfigurationer i WinPower för min testdator, en Lenovo kompakt-PC, som tydligen inte förbrukar särskilt mycket då WinPower anger att den kan driva den i en timme.

En video med ett test av WinPower för PowerWalker VI 650 SHL LCD

Jag ställer in WinPower så den ska göra en shutdown när det är mindre än 59 minuter kvar och slår av skarvdosan igen så min UPS-enhet går på batteridrift igen. Och mycket riktigt så skickar WinPower en begäran om shutdown till min Windows 10 testdator och mindre än en minut senare så är den avstängd.

WinPower gör sitt jobb och stänger ned min testdator, det får avsluta mitt funktionstest av PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS med Windows 10

Länkar till produkten i artikeln:

Länk till information för FreeBSD med flera:

http://buildbot.networkupstools.org/~buildbot/docker-debian-jessie/docs/latest/ddl/PowerWalker/VI_650_SH.html

Nästa test av PowerWalker VI 650 SHL LCD UPS blir med min FreeNAS och FreeBSD 11

Tillbaka till startsidan

Följ mig på Twitter

Besök min profil på InstaLinks.se

Bits n Bytes rekommenderar följande sponsrade länkar:

Om du vill spara och investera pengar, välj Avanza Bank, jag har varit kund där sen tidigt 2000-tal som privatperson och sen 2018 som företag.

När du behöver ett riktigt bra webbhotell, välj Loopia, jag har använt det sen tidigt 2000-tal själv både som privatperson och företagare.

Vill du komma igång med affiliate marketing snabbt, skaffa ett konto hos Adrecord och du är igång på nolltid med bra annonsörer.

 

Om Bits & Bytes 56 artiklar
Välkommen till min personliga blogg - Bits n Bytes - där jag skriver artiklar om ämnen som intresserar mig privat som affiliate marketing, aktier, fonder, kryptovalutor, sökmotoroptimering, teknik, webbdesign och WordPress. Bits n Bytes är en aktie och fondamatör med ett intresse för affiliate marketing, kryptovalutor och teknik i största allmänhet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.