Altered Carbon säsong 2 till Netflix 27 februari 2020

Altered Carbon säsong 2 27 februari 2020

Altered Carbon säsong 2 kommer till Netflix den 27 februari 2020

Sci-Fi serien Altered Carbon, som baseras på boken med samma namn, har fått ett premiärdatum för säsong 2 enligt promo teasern som las upp på YouTube nyligen. Nedräkningen till den 27 februari har börjat.

Se den officiella promo teasern för säsong 2 i klippet från YouTube här nedan.

Altered Carbon Season 2 Teaser Promo Date Announcement

I säsong 1 av Altered Carbon, från 2018, fick vi se Joel Kinnaman i rollen som Takeshi Kovacs. Andra nämnvärda skådespelare i säsong 1 är Chris Connor och Dichen Lachman. Säsong 1 av serien gick i tio avsnitt med högklassig aktion, spännande intriger och fantastiska miljöer och jag förväntar mig inget mindre från säsong 2.

I säsong 2 kommer Joel Kinnaman att ersättas av skådespelaren Anthony Mackie, känd från Captain America och Marvel Avengers filmerna, i rollen som Takeshi Kovacs.

Se den officiella promo teasern för Anthony Mackie som Takeshi Kovacs i klippet från YouTube här nedan.

Altered Carbon season 2 official teaser Anthony Mackie as Takeshi Kovacs

Säsong 1, som släpptes 2002, bygger på boken Altered Carbon, 7-11 grader celcius på svenska från 2006 av den brittiske sci-fi författaren Richard K. Morgan och i bokserien finns tre böcker, Altered Carbon, Broken Angels och Woken Furies men det återstår att se om säsong 2 bygger på Broken Angels eller är helt fristående.

Netflix lär släppa en officiel trailer för säsong 2 av Altered Carbon snart då det inte är många dagar kvar till premiären av serien.

Jag har sett seriens första säsong flera gånger redan på Netflix och har böckerna i min bokhylla redo för att läsas så för min del så är det en efterlängtad serie som jag verkligen ser fram emot att se.

Följ mig på Twitter

Tillbaka till startsidan

Bits n Bytes rekommenderar följande sponsrade länkar:

Om du vill spara och investera pengar, välj Avanza Bank, jag har varit kund där sen tidigt 2000-tal som privatperson och sen 2018 som företag.

När du behöver ett riktigt bra webbhotell, välj Loopia, jag har använt det sen tidigt 2000-tal själv både som privatperson och företagare.

Vill du komma igång med affiliate marketing snabbt, skaffa ett konto hos Adrecord och du är igång på nolltid med bra annonsörer.

 

Om Bits & Bytes 56 artiklar
Välkommen till min personliga blogg - Bits n Bytes - där jag skriver artiklar om ämnen som intresserar mig privat som affiliate marketing, aktier, fonder, kryptovalutor, sökmotoroptimering, teknik, webbdesign och WordPress. Bits n Bytes är en aktie och fondamatör med ett intresse för affiliate marketing, kryptovalutor och teknik i största allmänhet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.