Bits n Bytes är på igång igen

Bits n Bytes

Bits n Bytes .SE ur malpåsen

WordPress och Seo

Bits n Bytes är en webbsida som jag startade redan 2015 för att lära mig mer om WordPress och Seo samt samla olika länkar och artiklar som jag läst eller ville läsa igen.

Teknik

Jag hade en idé om att sidan kunde drivas helt med artiklar baserade på inlägg från Twitter, så jag valde ett tema som stödde det och lät webbsidan hämta alla mina tweets och publicera som inlägg.

Jag hade provat något liknande men tvärtom på en annan sida, där alla inlägg publicerades på nytt varannan vecka och skickades ut på Twitter.

Bits n Bytes
Bits n Bytes förstasides bild som användes länge

Kryptovalutor

2017 började jag med kryptovalutor som Bitcoin och Etherium och började skriva inlägg och lägga ut länkar inom det men intresset för kryptovalutor minskade i takt med att hypen la sig och att Bitcoins värde gick från 160000kr till 40000kr.

Aktier och fonder

2018 blev intresset för aktie- och fondhandel större och jag ville prova ett aktivt deltagande på marknaden. Jag hade provat lite aktiehandel tidigare, avstod Telias börsintroduktion år 2000 men hakade på Framfab och Ericsson tills det inte var hållbart längre, men utan direkt framgång och hade ett passivt sparande i fonder, mest teknik och medicin, men nu var det dags igen. Jag har haft konto hos Avanza sen tidigt 2000-tal så valet av bank för min aktie- och fondhandel var inte så svårt.

Bits n Bytes år 2020

Jag har under några år nu använt mitt konto på Twitter för att skriva om aktier, fonder, kryptovalutor och teknik i allmänhet men nytt för mig för i år blir ett steg in i affiliate marketing, dropshipping och smarta hem.

Följ mig på Twitter

Tillbaka till startsidan

Bits n Bytes
Bits n Bytes är på gång igen

Bits n Bytes rekommenderar följande sponsrade länkar:

Om du vill spara och investera pengar, välj Avanza Bank, jag har varit kund där sen tidigt 2000-tal som privatperson och sen 2018 som företag.

När du behöver ett riktigt bra webbhotell, välj Loopia, jag har använt det sen tidigt 2000-tal själv både som privatperson och företagare.

Vill du komma igång med affiliate marketing snabbt, skaffa ett konto hos Adrecord och du är igång på nolltid med bra annonsörer.

 

Om Bits & Bytes 56 artiklar
Välkommen till min personliga blogg - Bits n Bytes - där jag skriver artiklar om ämnen som intresserar mig privat som affiliate marketing, aktier, fonder, kryptovalutor, sökmotoroptimering, teknik, webbdesign och WordPress. Bits n Bytes är en aktie och fondamatör med ett intresse för affiliate marketing, kryptovalutor och teknik i största allmänhet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.