Loopia firar 20 år, köp .nu domän för endast 8kr

Loopia firar 20 år med kampanjpris på domännamn

Loopia firar 20 år, köp .nu domän för endast 8kr

Loopia firar 20 år är knappast en nyhet för kunder hos Loopia då det framgår redan på startsidan för Loopia, ej heller att det endast kostar 8kr (10kr för återförsäljare) att registrera en .nu domän men jag tycker ändå att det kan vara värt att nämna då Loopia även har kampanj på webbhotell och andra toppdomäner än .nu.

Loopia firar 20 år, kör .nu domäneför endast 8kr
Sök och köp domännamn hos Loopia med min sponsrade länk

När jag köper domäner för mina olika projekt (ofta med affiliate marketing som tanke) så väljer jag i första hand .se domäner, men när de är upptagna eller när .nu kan bli en naturlig del av adressen så köper jag en .nu istället.

En .nu adress passar bättre för en svenskspråkig webbsida än en .com eller .eu till exempel och är näst mest populär toppdomän bland svenska domänköpare.

Kampanjpriser hos Loopia just nu

.ONLINE KAMPANJ343,20 kr 32 kr
.STORE KAMPANJ559,20 kr 40 kr
.SITE KAMPANJ303,20 kr 24 kr
.TECH KAMPANJ279,20 kr 32 kr
.WEBSITE KAMPANJ247,20 kr 24 kr
.NU KAMPANJ127,20 kr 8 kr
Prislista på domäner med kampanjpris och ordinariepris hos Loopia just nu

Historien bakom .nu domänen

.nu är en nationell toppdomän för ön Niue i Stilla havet, precis som .se är nationell toppdomän för Sverige.

Ön Niue tillåter domänregistreringar från hela världen, men är populärast i länder där ordet ”nu” har en betydelse och relevans som Belgien, Danmark, Nederländerna och Sverige.

Före 2003 fick .se domäner endast registreras av myndigheter och aktiebolag för att återspegla deras namn vilket gjorde .nu domänen väldigt populär.

En annan anledning till att skaffa en .nu adress är för att .se domänen är upptagen.

Sedan 2013 ansvarar Stiftelsen för Internetinfrastruktur för drift och administration av .nu.

Läs mer om toppdomäner hos wikipedia

Inlägget innehåller sponsrade länkar (affiliate marketing) till Loopia, jag är själv kund hos Loopia sen starten för 20 år sedan och kan starkt rekommendera Loopia för domänköp, domänhantering, webbhotell och wordpress.

Följ mig på Twitter

Tillbaka till startsidan

Bits n Bytes rekommenderar följande sponsrade länkar:

Om du vill spara och investera pengar, välj Avanza Bank, jag har varit kund där sen tidigt 2000-tal som privatperson och sen 2018 som företag.

När du behöver ett riktigt bra webbhotell, välj Loopia, jag har använt det sen tidigt 2000-tal själv både som privatperson och företagare.

Vill du komma igång med affiliate marketing snabbt, skaffa ett konto hos Adrecord och du är igång på nolltid med bra annonsörer.

 

Om Bits & Bytes 56 artiklar
Välkommen till min personliga blogg - Bits n Bytes - där jag skriver artiklar om ämnen som intresserar mig privat som affiliate marketing, aktier, fonder, kryptovalutor, sökmotoroptimering, teknik, webbdesign och WordPress. Bits n Bytes är en aktie och fondamatör med ett intresse för affiliate marketing, kryptovalutor och teknik i största allmänhet.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.