Fullmakt på apoteket, hämta ut medicin åt andra

Fullmakt på apoteket, hämta ut medicin åt andra
Fullmakt på apoteket, hämta ut medicin åt andra

Fullmakt på apoteket, hämta ut medicin åt andra, extra aktuellt just nu

Fullmakt på apoteket, hämta ut medicin åt andra känns extra aktuellt just nu med Corona-virus och sjukdomen covid-19.

Här har jag samlat ett flertal länkar som behövs för att fylla i fullmakt för att hämta ut medicin åt andra på de flesta apotek.

Registrera fullmakt på e-Hälsomyndigheten så gäller den på de flesta apotek i Sverige, eller registrera fullmakt hos det apotek du vanligtvis använder för att hämta ut medicin åt andra, se länkar nedan:

e-Hälsomyndigheten

Fullmakt på apotek

Vårdguiden 1177

Under rådande omständigheter med karantän och social distansering på grund av Corona-viruset och sjukdomen covid-19 så blir det svårare för de i riskgrupperna att hämta ut sina mediciner själva.

De flesta apotek erbjuder en lösning med fullmakt för recept så att medicin fortfarande kan beställas och hämtas ut av andra.

På e-Hälsomyndighetens webbplats finns en blankett för fullmakt att ladda ned och fylla i, ifall den som behöver hjälp med att hämta ut medicin inte har tillgång till Bank-id.

Oavsett om det gäller just Corona-viruset som är extra aktuellt nu eller andra sjukdomar så är länkarna användbara.

Följ mig på Twitter

Tillbaka till startsidan

Bits n Bytes rekommenderar följande sponsrade länkar:

Om du vill spara och investera pengar, välj Avanza Bank, jag har varit kund där sen tidigt 2000-tal som privatperson och sen 2018 som företag.

När du behöver ett riktigt bra webbhotell, välj Loopia, jag har använt det sen tidigt 2000-tal själv både som privatperson och företagare.

Vill du komma igång med affiliate marketing snabbt, skaffa ett konto hos Adrecord och du är igång på nolltid med bra annonsörer.

 

Om Bits & Bytes 51 artiklar
Välkommen till min personliga blogg - Bits n Bytes - där jag skriver artiklar om ämnen som intresserar mig privat som affiliate marketing, aktier, fonder, cryptovalutor, webbdesign, sökmotoroptimering och Wordpress. Bits n Bytes är en aktie och fondamatör med ett intresse för affiliate marketing, cryptovalutor och teknik i största allmänhet. Offline så beskriver jag mig som en amatörkock, chiliodlare och storkonsument av hipster-öl.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.